Zwerfvuilactie 2021

2021-09-08 10:27:24

Is het jullie ook al opgevallen dat onze industriezone er soms wat vuil bij ligt door het vele zwerfvuil? Zijn jullie op de hoogte dat dit nochtans wekelijks wordt opgeruimd door een vrijwilliger tijdens zijn wandeling? Laten we Gaby en zijn trouwe viervoeter met zijn allen steunen en net zoals de vorige 2 jaren eens zelf de handen uit de mouwen steken! Zo wordt onze industriezone heel wat aantrekkelijker voor onszelf en klanten. Op vrijdag 15 oktober 2021 organiseren wij met de bedrijvenvereniging Zulte-Kruisem een eerste gezamelijke zwerfvuilactie in de Zaubeek. Wij rekenen daarbij op vrijwilligers van alle bedrijven uit de zone, om samen het industrieterrein onder handen te nemen.

Op vrijdag 15 oktober 2021 organiseren wij met de bedrijvenvereniging Zulte-Kruisem een eerste gezamelijke zwerfvuilactie in de Zaubeek. Wij rekenen daarbij op vrijwilligers van alle bedrijven uit de zone, om samen het industrieterrein onder handen te nemen.De actie zal doorgaan van 11u tot 12u. Na afloop verzamelen we allemaal samen voor een lekker warm soepje met broodje en krijgen alle deelnemende bedrijven een bedankje.

Materiaal zoals fluovestjes, handschoenen, grijpstokken, vuilniszakken, … zullen allemaal ter plaatse beschikbaar zijn, bij de verantwoordelijke van elke zone. Eigen materiaal is dus niet nodig.

Gelieve via het inschrijvingsformulier te laten weten met hoeveel jullie zullen aanwezig zijn per bedrijf, en welke zone van de Zaubeek jullie willen helpen opruimen. Op die manier kunnen wij de precieze invulling van onze actie vlekkeloos laten verlopen en krijgt iedereen tijdig de juiste info.

Die dag werken we samen aan een mooiere industriezone, én aan een aangenaam netwerk tussen de deelnemende bedrijven.

P.S. Misschien is 15 oktober ook wel de ideale dag om niet alleen de straten, maar ook eigen parking en oprit zwerfvuilvrij te maken.